Jan 13, 2014




UUSI VIIKKO ja uusi startti työssä! Päivä starttaa uusien kohteiden rakentamisella nettiin ja toimeksiantosopimuksen tekemisellä ja asunnon kuvaamisella. Ja sitten vähemmän maallisiin asioihin. ;) Rakastan koruja ja koska tarvitsen kaikkeen jonkinlaista " mystiikkaa" ja merkitystä,  niin koruilla on myös erilaisia käytännön tarkoituksia eri tilanteisiin. Sanotaan niitä sitten vaikkapa amuleteiksi.

Muutama vuosi sitten elin hyvin haastavia aikoja. Piti valita pelko tai rakkaus. Ostin itselleni Efva Attlingin kaulakorun onnenamuletikseni, jotta muistaisin sen, mikä on suurin voima kaikista. Pidin sitä kaulassa, vaikka koin haasteita. Korussa on kaksi rengasta- toinen on sileä ja toinen on rosoinen. Toiseen on kaiverrettu latinaksi: "Amor Vincit Omnia" - Rakkaus voittaa kaiken. Sanotaan, että oikeus voittaa, mutta senkin takana on rakkaus. Universaali rakkaus ja oikeudenmukaisuus. Se on hyvä puntari.

Upeaa viikkoa !!!!!!!!!
Love,
Danita ;)

1 comment:

  1. Kuulin heimosta, jossa konfliktit ratkaistiin rakkaudella. Kylä kokoontui rikkeen tekijän ympärille ja kukin vuorollaan halasi tätä. Keino oli todettu käytännössä erittäin tehokkaaksi moraalin ja normien ylläpidossa.. En tiedä oliko urbaani legenda vai aivan tosi antropologinen löytö...

    - http://oceanfrontwalk.blogspot.com/ -

    ReplyDelete