Apr 6, 2014

Ei onni etsien tule, vaan eläen.

Ei onni etsien tule, vaan eläen.




Elämä kantaa aina. Kun muistat sen, niin jokainen uusi askel on kohti parempaa tulevaa. Riittää, että hengittää syvään ja aloittaa ajattelemalla jotakin sellaista asiaa, joka ympärillä on hyvin.

Rakkaus voittaa kaiken. Amor vincit omnia.
Myötätunto ja kiitollisuus tämän hetken hyviin asioihin on yksi avain onneen. Kun tässä hetkessä on kiitollinen pienestäkin hyvästä, vetää lisää uuttaa hyvää puoleensa. Ihmismieli on kuin magneetti: jos olet kiitollinen ja onnellinen pienestä, vaikkapa hyvästä ja tuoreesta aamukahvista tai krookuksen nupuista pihalla, vedät mielelläsi lisää hyviä sattumia puoleesi. Asia on kääntäen verrannollinen. Jos näet kaikessa negatiivista ja pahaa, vedät lisää pahaa puoleesi. Myönteisyyden lähettäminen toiselle on kuin taikakilpi negatiivisia voimia vastaan.

Oman mielen voi virittää kuin instrumentin uudelle taajuudelle tietoisesti aloittamalla aivan pienin askelin. Voit ensimmäiseksi kiittää mielessäsi sitä pientä hyvää, mikä elämässäsi on olemassa. Jaa iloinen mielesi siitä toiselle. Kuuntele ja kannusta toisia, vaikket itse saisi juuri sillä hetkellä tukea osaksesi. Vaatijalle ei anneta mitään, vaan jää siitä itse paitsi. Se, joka itse antaa, saa siitä osan.
Kiitollisuuden harjoittamisen arjessa voi aloittaa vaikkapa näin: " Kiitos, että eilinen päivä on ohi ja tänään on uusi päivä ja olen elossa. "

Upeaa viikon alkua,
rakkautta, voimaa, iloa & valoa.


Danita





No comments:

Post a Comment