Jan 3, 2014

Anna kuulua

Terve!

Olisi hienoa saada kommentointia blogini lukijoilta postauksistani ja toiveita siitä, mitä haluaisitte kuulla vaikkapa välittäjän työstäni. Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat hyvin lähellä sydäntäni ja mielellään kirjoitan niistä. Onko jotakin sellaista aihepiiriä liittyen esim. hyvinvointiasioihin, josta toivoisitte minun tulevana keväänä kertovan omakohtaisia kokemuksia ja ajatuksia?

Postaukseni alla on kommentointikenttä. Kannattaa kommentoida!

Millaisia unelmia ja tavoitteita Sinulla blogini lukija on vuodelle 2014? Nehän voivat liittyä mihin vaan- omaan hyvinvointiin, perheeseen, ihmissuhteisiin, siihen unelmien asuntoon. Haluaisin kuulla niistä.

Ensin vietetään viikonloppua ( uutta myyntikohdetta nettiin myös rakentaen) maalla aikaa viettäen. Heti maanantain pyhäpäivän jälkeen aloitan uuden työviikon tiistaina rakennustyömaalla klo 10.00! Laitan keltaisen kypärän päähän ja menen katsomaan, että miltä näyttää Helsingin Ullanlinnan Jääkärinkadun ullakkoasuntoprojektissamme. Otan kuvia ja laitan tänne niitä jos vaan rakennuspölyn keskeltä jotain linssin läpi näkee. ;) Välittäjän työ kun ei ole pelkästään piikkikoroissa sipsuttamista. Kumisaappaat on hyvä työkalu varsinkin kiinteistökatselmuksissa.

Upeaa viikonloppua!
Danita

1 comment:

  1. Hyvinvointiin ja kauneuteen liittyvät asiat, esimerkiksi tuotevinkkejä. Ruokavaliosi kiinnostaisi, vaikka tyypillisen päiväsi ruokapäiväkirja. Ruokavaliosi on erittäin terveellinen, mutta mainitsit pitäväsi kahvista, minkä verran kahvia juot päivässä? Kahvia usein sanotaan epäterveelliseksi, olen miettinyt pitäisikö minun rajoittaa sen juomista.

    ReplyDelete